Twitter спира масовите уволнения и съкращения на персонала и започва дори

...
Twitter спира масовите уволнения и съкращения на персонала и започва дори
Коментари Харесай

Twitter спира да уволнява, започва да наема хора

Twitter стопира всеобщите уволнения и съкращения на персонала и стартира даже да търси нови хора, стана ясно от запис на среща на Мъск с останалите служащи в компанията, оповестен от Verge.

Новият притежател, милиардерът Илон Мъск, е оповестил това в същия ден, в който е уволнил болшинството от хората в отдела по продажби.

В последните две седмици Мъск редуцира екипа на обществената мрежа с няколко хиляди души. Някои от тях - поради естествени съкращения на личния състав. Други - тъй като показаха рецензия към неговото ръководство на компанията обществено.

Оказа се, че доста от изгонените са софтуерни инженери, основни за работата на обществената мрежа. Затова Мъск в този момент търси нови. Както и нови попълнения на отдела за продажби.

От записа се схваща още, че Мъск няма желание за момента да мести централата на компанията в Тексас, както направи с най-известния си бранд - Tesla.

Милиардерът също по този начин е споделил, че пренасяне в Тексас може да сътвори усещането, че Twitter " е станала от лява на дясна платформа ". Според него обаче тя в действителност ще има за цел да показва умерените политически позиции в Съединени американски щати и да дава опция на всички да обменят свободно отзиви онлайн.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР